Ingatlanközvetítés
Ház, lakás, nyaraló, tanya, telek, szántóföld, erdő, ipari létesítmény, vendéglátó egységek adás-vétele.

Értékbecslés

Teljeskörű földhivatali ügyintézés
Hiteles tulajdoni lap-másolat, térképmásolat beszerzése az ország egész területéről.

Hitelközvetítés

Energetikai tanúsítvány elkészítése irodánkban egy munkanapon belül.

Segítünk kiválasztani az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót és banki szakember közreműködésével segítjük a hitel gyors felvételét.

Szerződéskötésekhez ügyvédi háttér
Ügyvédi iroda segíti munkánkat, így ügyfeleink számára garantált a jogszerű szerződések elkészítése. A szerződéskötés jogi hátterének korrekt, alapos, precíz biztosítása nálunk elengedhetetlen feltétel. Az ügyvédek egyéb ügyekben is készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére.

KIVITELEZÉS

Ha az Ön által választott ingatlan tatarozási munkálatokat igényel, úgy csapatunk teljeskörű kivitelezést vállal a festési munkálatoktól kezdve egészen a kulcsátadásig.
Kivitelezési szolgáltatásaink meglévő ingatlan esetében is igénybe vehetők:
  • kőműves és tetőfedési munkálatok
  • festés, mázolás, szigetelés
  • villanyszerelés, víz-gáz és fűtésszerelés

Ingatlan kiajánlás esetében:
Az eladó ingatlanok fotóit megtekintheti irodánkban, a kiválasztott ingatlanok címeit kiajánlási lapon átadjuk Önnek. Cím kiadás teljesen ingyenes, így felénk semmiféle fizetési költséggel nem tartozik. Abban az esetben, ha bármelyik általunk kiajánlott ingatlanra vételi szándéka van vagy meg szeretné vásárolni, ezt feltétlen jeleznie kell nekünk. Időpont egyeztetést követően, munkatársainkkal személyesen megtekinthetik az Önök által kiválasztott ingatlanokat. Természetesen szíves rendelkezésükre állunk az Önök által kiválasztott ingatlan vételi árának alkujában is.