Már 17 éve az Önök szolgálatában!

A Fedél Ingatlaniroda 2003-ban alakult, Albertirsa központjában.

Irodavezető: Ambrózi Mihály

Cégünk Albertirsa és a környékbeli települések (Mikebuda, Dánszentmiklós, Ceglédbercel, Pilis, Monorierdő stb.) eladó ingatlanjait forgalmazza elsősorban, de természetesen már településekről is vannak regisztrált ingatlanjaink.

Dinamikusan fejlődő cégünk meghatározó szerepet tölt be a vidék ingatlanpiacában.

Naprakész kínálatunkban a családi házak mellett nyaralók, építési telkek, luxus lakások, tanyák, stb. is megtalálhatók.

Ügyfeleinknek teljeskörű ügyintézést biztosítunk, kellemes környezetben. Vállalunk: ingatlan adás-vételt, cserét, hitelügyintézést, értékbecslést, egyéb ügyvéd által ellátott feladatokat.

Vevőink részére szolgáltatásaink ingyenesek.

Kérjük tekintse meg fényképes ajánlatainkat! Amennyiben adatbázisunkban nem talál az elképzelésének megfelelő ingatlant, keressen fel minket személyesen irodánkban vagy telefonon és mi segítünk megtalálni álmai otthonát.

Az iroda feltételei:

Eladás esetében:
Ha Ön ingatlanját rajtunk keresztül szeretné értékesíteni, abban az esetben, megbízási szerződést kell kötnie irodánkkal. Nem kizárólagos szerződés esetében a vételár 2,5%-ért, kizárólagos szerződés esetén 1,5%-ért dolgozunk, amit az adás-vételi szerződéskor kell megfizetnie részünkre. Abban az esetben, ha nem általunk került értékesítésre ingatlanja, akkor semmiféle fizetési kötelezettsége nincs felénk, egyedül az adás-vételi szerződést kell bemutatnia irodánkban.

Ingatlan kiajánlás esetében:
Az eladó ingatlanok fotóit megtekintheti irodánkban, a kiválasztott ingatlanok címeit kiajánlási lapon átadjuk Önnek. Cím kiadás teljesen ingyenes, így felénk semmiféle költséggel nem tartozik. Abban az esetben, ha bármelyik általunk kiajánlott ingatlanra vételi szándéka van vagy meg szeretné vásárolni, ezt feltétlen jeleznie kell nekünk. Időpont egyeztetést követően, munkatársainkkal személyesen megtekinthetik az Önök által kiválasztott ingatlanokat. Természetesen szíves rendelkezésükre állunk az Önök által kiválasztott ingatlan vételi árának alkujában is.